KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Sukcesy

"Z kolędą do Jezuska" - konkurs kolęd i pastorałek w Przedszkolu nr12

W Przedszkolu nr12 odbył międzyprzedszkolny Konkurs Kolęd i Pastorałek. Nasze przedszkole reprezentowała Maja z grupy IV. Wyśpiewała dla nas wyróżnienie. Świątecznie gratulujemy!...

"Czyste powietrze" - konkurs plastyczny

Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Tomaszowie Mazowieckim zorganizowała konkurs plastyczny pn "Mój wymarzony pokój wolny od dymu tytoniowego". Konkurs przeznaczony był dla dzieci z najstarszej grupy - uczestników programu "Czyste powietrze wokół nas". Z naszego przedszkola dwie ...

"Otwórz serce dla bezdomnych zwierząt" - konkurs plastyczny

Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt w naszym mieście zorganizowało konkurs plastyczny "Otwórz serce dla bezdomnych zwierząt". Celem konkursu było rozwijanie empatii i wrażliwości na świat zwierząt oraz rozbudzanie i rozwijanie wrażliwości estetycznej i indywidualnych zdolności twórczych dzieci. Dzieci z na...

I Gminna Olimpiada Przedszkolaków

W czwartek 19 września w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Smardzewicach rozegrana została I Gminna Olimpiada Przedszkolaków"Niedźwiadek2019". W zawodach wystartowało sześć placówek przedszkolnych rywalizujących o główne trofeum - Puchar Wójta Gminy Tomaszów. Dzieci z naszego przedszk...

"Wróżki i elfy w zaczarowanym świecie" - konkurs w języku angielskim.

W Przedszkolu Językowym "Wyspa Szkrabów" odbył się międzyprzedszkolny konkurs w języku angielskim. Celem konkursu było : wspieranie dzieci w ich zdolnościach wokalnych i recytatorskich, popularyzacja angielskich wierszy oraz umożliwienie przedszkolakom prezentacji ich umiejętności w propagowaniu języka angielski...

Zawody pływackie

Dnia 1 czerwca o godz. 15.00 odbyły się zawody pływackie "Pływam na medal" dla wszystkich dzieci ze Szkoły Pływania Nelasport. Zawody odbyły się na basenie "Złota rybka" przy Szkole Podstawowej nr 10. Kornelia z grupy III naszego Przedszkola wystartowała i zdobyła I miejsce. Gratulujemy małej pływaczce!!...

"Tupot małych stóp" - turniej tańca

IV Międzyprzedszkolny Turniej Tańca „Tupot Małych Stóp” odbył się 30.05.2019 r. w Przedszkolu nr 3, które wchodzi w skład Zespołu Przedszkolnego w Tomaszowie Mazowieckim. Celem turnieju było: edukacja przez zabawę, wspieranie rozwoju dzieci poprzez aktywność fizyczną i kulturalną, wymiana...

Konkurs matematyczny

W Przedszkolu nr 14 odbył się Międzyprzedszkolny konkurs matematyczny "Matematyczne łamigłówki". Celem konkursu było wspieranie uzdolnień matematycznych i pomoc w rozwijaniu zainteresowań dziecięcych. Nasze przedszkole reprezentował Szymon z grupy V. Chłopiec zajął II miejsce. Gratulujemy!!...

Konkurs na najładniejszy wiatrak

W Przedszkolu nr 8 odbył się konkurs plastyczno - techniczny "Wiatrak". Celem konkursu było rozwijanie wyobraźni i kreatywnego myślenia u dzieci oraz rozwijanie umiejętności budowania przestrzennego. Z naszego przedszkola wysłano na konkurs pracę Martynka z grupy IV. Jej wiatraczek zajął I miejsce. Gratulujemy!!...

Przedszkolne teatralia

Dzieci z grupy V wzięły udział w konkursie "Przedszkolne Teatralia". Celem konkursu było: - popularyzacja twórczości teatralnej dzieci - promocja literatury wśród dzieci - rozwijanie kreatywności scenicznej dzieci. Dziewczynki zdobyły wyróżnienie. Gratulujemy!...