KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia 2017/2018

Uroczyste Zakończenie Roku Przedszkolnego.

Dzisiejszy dzień był pod hasłem "Pożegnania nadszedł czas"... Dzieci 5 letnie pożegnały swoich najstarszych kolegów, a dzieci 6 letnie wystąpiły ostatni raz jako przedszkolaki. Na dzieci z grupy IV i V czeka po wakacjach szkoła. Dzieciaki powodzenia!...

"Straż pożarna" - wycieczka z grupy iV i V

Dzieci z grupy IV i V zapoznały się dzisiaj z pracą strażaków. Odwiedziły Komendę Powiatową Straży Pożarnej, rozmawiały ze strażakami oraz brały udział w zajęciach , które odbywały się w sali edukacyjnej "Ognik"....

"Mamo, Tato co wy na to?" - Festyn Rodzinny

To było wspólne spotkanie rodziców i dzieci z okazji wspaniałych świąt : Dnia Mamy, Dnia Taty i Dnia Dziecka....

"Szkółka leśna" wycieczka dzieci z grupy IV i V

Dzieci z grupy IV i V odwiedziły dziś pana leśniczego, który pokazał dzieciom szkółkę leśną. Wszyscy mogli trochę poznać życie lasu i jego mieszkańców....

"Mikrokosmos" - wycieczka grup I, II, III

Dla dzieci z grupy I, II i III był to wycieczkowy dzień....

"Wybieram wodę " - spotkanie integracyjne

Dziś promowaliśmy w sposób zabawny i konkursowy prawidłowe nawyki żywieniowe....

V Powiatowa Olimpiada Przedszkolaków w Rzeczycy

Dzieci z naszego przedszkolaka wzięły udział, już kolejny raz, w Olimpiadzie Przedszkolaków w Rzeczycy....

"Piękna nasza Polska cała" - przegląd recytatorski.

Dziś wszystkie chętne dzieci zaprezentowały swój talent recytatorski. Mali wykonawcy zapoznali nas z wierszykami o naszej Ojczyźnie....

"Jestem Polakiem" - uroczystość przedszkolna

Dziś w naszym przedszkolu było biało - czerwono. Wszyscy mieli na sobie nasze barwy narodowe. Po całym tygodniu, w którym wszystkie dzieci, i te duże i te małe, uczyły się o Polsce - naszej Ojczyźnie, nastąpiło wesołe podsumowanie zdobytej wiedzy....

V Przegląd Wiedzy Ekologicznej.

W naszym przedszkolu odbył się po raz piaty Przegląd Wiedzy Ekologicznej. W tym roku odbył się pod nazwą "Kochamy cię Ziemio". W przeglądzie wzięło udział 12 tomaszowskich przedszkoli....